Pro Puu -myymälä

Pro Puu -myymälän tuotteita hyllyssä

Pro Puu –myymälä sijaitsee Vesijärven matkustajasatamassa, Sibeliustalon naapurissa. Myymälän hyllyille on valikoitunut suomalaisen puumuotoilun ja kotimaisten pientuottajien parhaita tuotteita; sisustus- ja käyttöesineitä, koruja, lahjaesineitä sekä kirjoja ja paperituotteita.

Valikoimasta löytyy monenlaisia käyttö- ja koriste-esineitä. Laatu, kotimaisuus ja kestävä tuotanto ovat keskeisiä vaikuttimia myymälän tuotteiden valinnassa. Olemme valinneet tuotteistamme osan saataville myös verkkokaupan kautta. Useista tuotteista on tarjolla myös sesonkivärejä ja -malleja, jotka ovat löydettävissä paikan päältä. Tervetuloa tutustumaan ja tekemään löytöjä!

Pro Puu – keskuksen tiloissa on myös kaksi erityylistä galleriaa:

  • Pro Puu -galleria on kaunis ja muuntuva näyttelytila, jossa on ympäri vuoden esillä monipuolisia puuhun liittyviä näyttelyjä. Näyttelyt ja niiden sisältö pidetään vaihtelevana: taide-, tieto- ja myyntinäyttelyt vaihtuvat kuukausittain. Näiden ohella tilassa järjestetään myös pienimuotoisia konsertteja, seminaareja ja sitä voi tiedustella yksityistilaisuuksia varten.
  • Ullakko -galleriassa on Liitosten Arkki – näyttely, jota on vuodesta 2004 lähtien kartutettu kattavaksi puuliitosten kokoelmaksi.

Pro Puu ry edistää ja kehittää puun käyttöä rakentamisessa, sisustamisessa ja laadukkaissa puusepän tuotteissa. Yhdistyksen ylläpitämältä puuproffa.fi – sivustolta löydät lisää puutietoutta.