Pro Puu -myymälä

Pro Puu -myymälän tuotteita hyllyssä

Jos mietit vielä lahjojen tilaamista, niin ole ripeä ja tee tilauksesi tällä viikolla perjantaihin 18.12. mennessä.
Pro Puun Joulu*ssa on vielä hyvä valikoima lahjatavaroita, joten paikan päällä vierailemalla löydät vielä paketit pukinkonttiin ensi viikollakin. Tervetuloa!

Pro Puu –myymälä sijaitsee Vesijärven matkustajasatamassa, Sibeliustalon naapurissa. Myymälän hyllyille on valikoitunut suomalaisen puumuotoilun ja kotimaisten pientuottajien parhaita tuotteita; sisustus- ja käyttöesineitä, koruja, lahjaesineitä sekä kirjoja ja paperituotteita.

Valikoimasta löytyy monenlaisia käyttö- ja koriste-esineitä. Laatu, kotimaisuus ja kestävä tuotanto ovat keskeisiä vaikuttimia myymälän tuotteiden valinnassa. Olemme valinneet tuotteistamme osan saataville myös verkkokaupan kautta. Useista tuotteista on tarjolla myös sesonkivärejä ja -malleja, jotka ovat löydettävissä paikan päältä. Tervetuloa tutustumaan ja tekemään löytöjä!

Pro Puu – keskuksen tiloissa on myös kaksi erityylistä galleriaa:

  • Pro Puu -galleria on kaunis ja muuntuva näyttelytila, jossa on ympäri vuoden esillä monipuolisia puuhun liittyviä näyttelyjä. Näyttelyt ja niiden sisältö pidetään vaihtelevana: taide-, tieto- ja myyntinäyttelyt vaihtuvat kuukausittain. Näiden ohella tilassa järjestetään myös pienimuotoisia konsertteja, seminaareja ja sitä voi tiedustella yksityistilaisuuksia varten.
  • Ullakko -galleriassa on Liitosten Arkki – näyttely, jota on vuodesta 2004 lähtien kartutettu kattavaksi puuliitosten kokoelmaksi.

Pro Puu ry edistää ja kehittää puun käyttöä rakentamisessa, sisustamisessa ja laadukkaissa puusepän tuotteissa. Yhdistyksen ylläpitämältä puuproffa.fi – sivustolta löydät lisää puutietoutta.