Pro Puu -myymälä

Pro Puu -myymälän tuotteita hyllyssä

Pro Puu –myymälä sijaitsee Vesijärven matkustajasatamassa, Sibeliustalon naapurissa. Myymälän hyllyille on valikoitunut suomalaisen puumuotoilun ja kotimaisten pientuottajien parhaita tuotteita; sisustus- ja käyttöesineitä, koruja, lahjaesineitä sekä kirjoja ja paperituotteita.

Valikoimasta löytyy monenlaisia käyttö- ja koriste-esineitä. Laatu, kotimaisuus ja kestävä tuotanto ovat keskeisiä vaikuttimia myymälän tuotteiden valinnassa. Olemme valinneet tuotteistamme osan saataville myös verkkokaupan kautta. Useista tuotteista on tarjolla myös sesonkivärejä ja -malleja, jotka ovat löydettävissä paikan päältä. Tervetuloa tutustumaan ja tekemään löytöjä!

Myymälässä on tuotteita seuraavilta valmistajilta mm.

AprilMai, Anna-Maija Ahokas, Irma Annanpalo-Tuisku, Arkhe
Cafe Antique, Colmio, Design Element, Dora, Ebonia Design, Eevan Koripaja, Forestal
Hartman, Havinan, Havuka, Hermandia, Hiilinielu, Hile Design, Juupaja, Johan Hietala
Tapio Kangasniemi, Hienopuuseppä Jari Karppinen, Sari Kettunen Art, Kimalainen, Kirjakaari, Tarja Korhonen, Koivisti Studio, Anneli Kokkonen, Kureeri, Kuopion Tulostamo, Kuva & Mieli
Lahden Museot, Lahti Seura ry, Lasin Aika, Lempi Väri, Bo-Åke Ljungars,
Maahenki, Majamoo, Marttilan tila, Metropolis, Minerva kustannus, Miwa Ishizuka, Muodokko, Muoto2, Näpertimö
Old labels, Pausekorut, Pekan Lintu, Pieni Karhu, Hienopuuseppä Petri Polso, Plywood Print, Private Case, Puine, Puusorvaamo Fors, Puusi, Puuviesti, Ranka, Ruoko design
Sloyd, Solasaippua, Sorvipiste, Suomen Laatupuukko, Studio Halmetoja, Studio Halonen,
Taika Innovations, Tina Shukla Design, Tuffan puulelut, Tuiskulan kotikolo, Tuohi Muori, Upwood Design 
Marianne Valola, Valona, Veico, Veilapuu, Verso Design, WilaWood, Woodloop ja Anneli Äijälä

Pro Puu – keskuksen tiloissa on myös kaksi erityylistä galleriaa:

  • Pro Puu -galleria on kaunis ja muuntuva näyttelytila, jossa on ympäri vuoden esillä monipuolisia puuhun liittyviä näyttelyjä. Näyttelyt ja niiden sisältö pidetään vaihtelevana: taide-, tieto- ja myyntinäyttelyt vaihtuvat kuukausittain. Näiden ohella tilassa järjestetään myös pienimuotoisia konsertteja, seminaareja ja sitä voi tiedustella yksityistilaisuuksia varten.
  • Ullakko -galleriassa on Liitosten Arkki – näyttely, jota on vuodesta 2004 lähtien kartutettu kattavaksi puuliitosten kokoelmaksi.

Pro Puu ry edistää ja kehittää puun käyttöä rakentamisessa, sisustamisessa ja laadukkaissa puusepän tuotteissa. Yhdistyksen ylläpitämältä puuproffa.fi – sivustolta löydät lisää puutietoutta.